Winterdijktribune TT Circuit 'een echte aanwinst' volgens RTV Drenthe

Volgens RTV Drenthe regende het complimenten over de nieuwe Winterdijktribune op het TT Circuit Assen: “Je hebt hier nooit geen blubbervoeten meer” en “We hebben nu een rugsteun op de zitjes en het ziet er allemaal veel netter uit”.

Nieuwe Winterdijktribune TT Circuit Assen officieel geopend

De nieuwe Winterdijktribune op TT Circuit Assen is officieel geopend! Het ontwerp van LG Architecten staat naast de Geert Timmer tribune en zal tijdens de 88ste Motul TT Assen in juli 2018 voor het eerst in gebruik worden genomen door 9.100 raceliefhebbers.

LG Architecten ook komende drie seizoenen sponsor XerxesDZB

Naast ontwerper en bouwer van de tribune en het sportcomplex van de voetbalclub is LG Architecten met Tribune Bouw ook de komende drie seizoenen weer trotse sponsor van Xerxes Dzb!

Presentatie Dakenplan tijdens Kennisdag Rotterdamse Dakendagen

Het programma van de Kennisdag van de Rotterdamse Dakendagen op vrijdag 1 juni staat online! LG Architecten zal tijdens deze dag samen met De Heuvel op het dak een workshop geven over de rode, blauwe, gele en groene daken als onderdeel van Life@Urbanroofs op het pand.

Opbouwdag 2018: Gebouw De Heuvel met LIFE@Urban Roofs

Op vrijdag 18 mei verzorgt LG Architecten in samenwerking met De Heuvel een doorlopende presentatie op het dak. Behalve een prachtig uitzicht kun je van alles lezen en horen over het dakenproject LIFE@Urban Roofs waar LG Architecten in samenwerking met Gebouw De Heuvel aan meedoet.

Stoepmakers overhandigen Oostplein Pleidooi

LG Architecten overhandigt samen met de andere Stoepmakers Oostplein Het Oostplein Pleidooi aan vertegenwoordigers van verschillende Rotterdamse politieke partijen.

Oostplein Verlicht! feestelijk gelanceerd

Vrijdag 2 februari werd het project Oostplein Verlicht feestelijk gelanceerd!

LG Architecten in Het Rotterdamse Dakenboek

LG Architecten laat geen dak onbenut en dat is ook Esther Wienese niet ontgaan: in Het Rotterdamse Dakenboek besteedt ze aandacht aan zowel ons project Penthouses Oostplein als aan ons Dakenplan voor Gebouw de Heuvel.

LG Architecten ontwerpt ook nieuwe Winterdijk tribune op TT Circuit Assen

LG Architecten ontwerpt de nieuwe Winterdijktribune op het TT Circuit Assen. De tribune heeft een capaciteit van ruim 9.000 zitplaatsen en is gesitueerd naast de Geert Timmer tribune. Het ontwerp vervangt de bestaande tribune en wordt opgeleverd vóór de Motul TT Assen 2018.

Haarbocht tribune TT Circuit Assen officieel geopend

De door LG Architecten ontworpen Haarbochttribune van TT Circuit Assen is officieel geopend, precies voor de start van de 87e Motul TT Assen!

Superbike coureurs alvast op de nieuwe Haarbochttribune

Gister mochten twaalf Nederlandse coureurs, waaronder Michael van der Mark, bij hoge uitzondering alvast een kijkje nemen op ons ontwerp voor de nieuwe Haarbochttribune.

Volg de bouw van een aanbouw in Kamperland via Instagram

Een avontuurlijk stel dat zelf de handen uit de mouwen steekt: de bouw van het project is bijna voltooid en te volgen op hun eigen Instagramaccount.

Transparante tribune UVS Leiden feestelijk geopend

Feestelijke opening van de nieuwe tribune van UVS Leiden met de wethouder van sport, onderwijs en duurzaamheid en de voorzitter van UVS Mat Tombe.

Sluit de zomer af met Oostplein Swingt

Onder het toeziend oog van de Marinier sluiten we met alle buurtbewoners van het Oostplein de zomer van 2016 af. En voor de rest van de Rotterdammers is er nog eenmaal de gelegenheid om het plein op een feestelijke manier te leren kennen.