Kamperland

LG Architecten ziet overal mogelijkheden en dus ook in de droom van Jolanda en Eric die de stad inruilden voor een klein, oud huisje op een groot stuk land in Kamperland, Zeeland. De charme van het huis is behouden met een aanbouw, geheel van hout, waarbij de originele muur van het pand blijft staan. De nieuwe ruimte en de woning worden met elkaar verbonden via een glazen dak.

Het ontwerp heeft grote, glazen puien en een houten vloer die van binnenuit doorloopt naar het terras. Dit samen met het vele zonlicht dat bij de woning naar binnen schijnt en het uitzicht op het indrukwekkende natuurlandschap rondom het huis maken de scheiding tussen binnen en buiten minimaal.

Een avontuurlijk stel dat zelf de handen uit de mouwen steekt: de bouw van het project is te volgen op hun eigen Instagramaccount, wij maakten hieronder een kleine selectie. Laat je inspireren en neem vooral zelf hier een kijkje.